ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ασταμάτητος ο Άρης – Πέρασε και από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-0

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ασταμάτητος ο Άρης – Πέρασε και από την έδρα του Παναιτωλικού με 1-0

O Άρης έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού εκτός έδρας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 16′ με την κεφαλιά του Μάζουρεκ που έφυγε λίγο άουτ, αλλά δεν το έκαναν και στο επόμενο λεπτό είδαν τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν πέναλτι για σπρώξιμο του Μαλή στον Μάνο, με τον Μπρούνο Γκάμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 0-1. Αυτές οι δύο φάσεις, βασικά, ήταν οι μοναδικές καλές του πρώτου μέρους, συν ένα φάουλ του Αριγίμπι που απέκρουσε ο Σιαμπάνης, κρατώντας μπροστά στο σκορ τον Άρη.

Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν ενοχλούσε καθόλου τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν το σκορ που ήθελαν και ήλεγχαν την κατάσταση, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί παρά μόνο να προσπαθούν μέσα από στημένες φάσεις για κάτι καλό.

Προσπάθειες που δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει από ένα σημείο κι έπειτα, τις διακοπές να είναι πιο συχνές και τον Άρη τελικά να παίρνει τη νίκη και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ολυμπιακό! Οσο για τον Παναιτωλικό, παραμένει στην προτελευταία θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Μαλής (76′ Τζανακάκης), Ντάλσιο, Τσιγγάρας (76′ Αλβαρες), Ντίας, Μεντόζα (70′ Βέργος), Μάζουρεκ, Αριγίμπι (70′ Ντουάρτε), Αζάντι (61′ Γιάκολιτς)
Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Ματίγια (85′ Σάσα), Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία (64′ Μπερτόλιο), Σίλβα (76′ Μαντσίνι), Γκάμα, Μάνος (85′ Λόπες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.