ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Διπλό» εξάδας για τους Αρκάδες με σκόρερ τον Μπαράλες

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Διπλό» εξάδας για τους Αρκάδες με σκόρερ τον Μπαράλες

Μία πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης που πέρασε με 1-0 από την έδρα του Απόλλων Σμύρνης και βρέθηκε στην 6η θέση της Super League.

Οι φλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν για το γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 21′ με τον Μπαράλες μετά το λάθος γύρισμα του Μπρούσιτς. Η ομάδα της Τρίπολης πήρε το προβάδισμα που άξιζε και στη συνέχεια έδειξε ότι περισσότερο την ενδιέφερε να κρατήσει το σκορ παρά να επιδιώξει και δεύτερο γκολ.

Ο Απόλλων, από την άλλη πλευρά, δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κατάφερε μόλις μία φορά και μάλιστα αργά, στο 83′ συγκεκριμένα, να πλησιάσει στο γκολ. Και πλησίασε πολύ, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Φατιόν.

Το 0-1 δεν άλλαξε όμως και ο Αστέρας έφυγε από τη Ριζούπολη με τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι τον ανεβάζουν στην 6η θέση.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρνχουλστ, Μπρούσιτς (64′ Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα (64′ Βιτλής), Tσιλούλης, Φατιόν, Μαρκ Φερνάντεθ, Ντάουντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Καστάνο, Σουάρεθ, Αλβάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (64′ Καπίγια), Λούις Φερνάντεθ, Κρέσπι (70′ Τιλίκα), Μπαράλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.