ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Βαθμός από «χρυσάφι» για τους Κρητικούς στο Περιστέρι

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Βαθμός από «χρυσάφι» για τους Κρητικούς στο Περιστέρι

Ο ΟΦΗ μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες από σχετικά νωρίς, όμως κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα του Ατρόμητου.

Το ματς ήταν μοιρασμένο από την αρχή και χωρίς καλές φάσεις μέχρι το 29′, όταν οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Μανούσο. Τρία λεπτά μετά, οι Περιστεριώτες πλησίασαν ακόμη περισσότερο στο γκολ αλλά ο Βάτερμαν απέκρουσε στο τετ α τετ του Μουνίθ.

Στο 40′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Ουές αλλά ο Μανδάς έκανε μεγάλη επέμβαση, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Μανούσο και δοκάρι του ΟΦΗ με τον Διαμαντή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, νωρίς και συγκεκριμένα στο 52′ οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μεγιάδο αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πλησίασαν περισσότερο στο γκολ, αλλά ο Νέιρα δύο φορές (71′ και 95′) δεν σημάδεψε καλά.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Νταβιώτης (63′ Κιβρακίδης), Νάτσος (77′ Κωτσόπουλος), Χαρίσης (77′ Σάλομον), Τομάσεβιτς (77′ Μάτιτς), Μανούσος, Μουνίθ, Αγκάγιεφ (63′ Χριστοδουλόπουλος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης (70′ Κοροβέσης), Σελίμοβιτς (46′ Βούρος), Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (46′ Στάικος), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον (84′ Τσιλιανίδης), Γρίβας (70′ Σαρδινέρο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.