ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Στην αναμονή για Ν.Τσιγκρίνσκι – Θλάση ο Μ.Μιτάι ενόψει Άρη

ΑΕΚ: Στην αναμονή για Ν.Τσιγκρίνσκι – Θλάση ο Μ.Μιτάι ενόψει Άρη

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης (12/01) ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι αύριο (13/01) ώστε να διαπιστώσουν εάν ο Ουκρανός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Άρη την Πέμπτη (14/01, 19:30).

Ο Μάριο Μιτάι υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία. Ο 17χρονος μπακ της ΑΕΚ χάνει το ματς με τον Άρη, ενώ η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν είναι ακόμα σίγουρη.

Δεδομένης και της απουσίας του Ινσούα (αποβλήθηκε με την Λαμία), η ΑΕΚ έχει μείνει με μοναδικό αριστερό μπακ τον Έλντερ Λόπες, για το ματς της Πέμπτης (14.01.2021 / 19:30).

Την ίδια στιγμή, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον αριστερό προσαγωγό. Η συμμετοχή του στο ματς του «Βικελίδης» θα κριθεί… την τελευταία στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς στην έδρα του Άρη θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (13.01.2021 / 12:00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.