ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην μεταγραφική λίστα της Σαμπντόρια ο Κάρολ Σφιντέρσκι

Στην μεταγραφική λίστα της Σαμπντόρια ο Κάρολ Σφιντέρσκι

Η Σαμπντόρια βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζουν οι «ροσομπλού» με τον έμπειρο ρεπόρτερ, Μανφρέντι Καμπιόνε να αναφέρει πως ο Σφιντέρσκι είναι εφάμιλλος του Σανάμπρια τον οποίο επίσης εξετάζει η Μπολόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο σύλλογος δεν έχει πρόθεση να βρει επιθετικό, αλλά θέλει να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μιχαΐλοβιτς. Ο Σανάμπρια είναι μια καλή ευκαιρία για τη Μπολόνια καθώς η Μπέτις θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή παρουσία του με μια πώληση. Το συμβόλαιο του λήγει το 2022 και η Μπολόνια μπορεί να ρίξει την τιμή του. Δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός ενώ από την άλλη στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Σφιντέρσκι. Ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι εφάμιλλος του Σανάμπρια σε χαρακτηριστικά και ηλικία, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σκοράρει περισσότερα γκολ και οι απαιτήσεις που υπάρχουν για εκείνον είναι υψηλότερες» αναφέρουν στην Ιταλία σε σχετικό ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.