ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτο βήμα επιτυχημένο για την ΑΕΚ – Επικράτησε με 2-0 του Απόλλων

Κύπελλο Ελλάδας: Πρώτο βήμα επιτυχημένο για την ΑΕΚ – Επικράτησε με 2-0 του Απόλλων

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Απόλλων Σμύρνης και έκανε ξεκάθαρο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Ένωση μπήκε καλά στο παιχνίδι, όπως δείχνει το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ στο 7′ με τον Σιμάνσκι από κοντά μετά τη σέντρα του Τάνκοβιτς και την κεφαλιά-πάσα του Λόπες, αλλά καλά αντέδρασαν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στο 10′ είχαν μεγάλη ευκαρία για την ισοφάριση με την προβολή του Φατιόν.

Η ευκαιρία του Ολιβέιρα στο 15′, όταν πήρε την κάθετη του Τάνκοβιτς αλλά νικήθηκε από τον Κότσαρη, επιβεβαίωνε ότι στο ΟΑΚΑ γινόταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, με κάποιες ακόμη καλές στιγμές για τις δύο ομάδες κα κυρίως την ΑΕΚ, για την οποία ήταν δραστήριος ο Τάνκοβιτς, αλλά χωρίς κάποιο άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, με τις δύο ομάδες να αρχίζουν από νωρίς τις αλλαγές, ο ρυθμός δεν ήταν καλός, αλλά ήταν η αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα, ο οποίος κατάφερνε μάλλον εύκολα να κρατάει την Ένωση μακριά από την εστία του. Βασικά, οι κιτρινόμαυροι ενώ έφταναν ως την περιοχή του αντιπάλου έκαναν πάντα λάθος στην τελική πάσα, οπότε οι φιλοξενούμενοι δεν κινδύνευαν.

Τουλάχιστον μέχρι το 88ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος έδωσε στον Λιβάι Γκαρσία και αυτός πλάσαρε σωστά και έγραψε το 2-0, το οποίο δίνει μεγάλο προβάδισμα στην ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι (85′ Σιμόες), Γαλανόπουλος (65′ Γκαρσία), Σάκχοφ, Τάνκοβιτς (55′ Λιβάια), Αλμπάνης (55′ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (65′ Μάνταλος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Χουχούμης, Λισγάρας, Μπεντινέλι (78′ Κραγιόπουλος), Βάρκας, Καλισίρ, Τσαμπούρης, Βιτλής (64′ Τσιλούλης), Καραγκούνης (64′ Λαγός), Φατιόν (46′ Σλίβκα), Κιτόκο (64′ Μουνιέ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.