ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Βέριπς: Έκανε πίσω η ΑΕΚ – Η Σέφιλντ τον έδινε μόνο δανεικό

Μ.Βέριπς: Έκανε πίσω η ΑΕΚ – Η Σέφιλντ τον έδινε μόνο δανεικό

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς η Σέφιλντ έδινε μόνο ως δανεικό τον Μίκαελ Βέριπς, με την Ένωση να τον απορρίπτει, διότι ήθελε να μπει ρήτρα αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αναμενόταν να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα με τον Μίκαελ Βέριπς, καθώς η ΑΕΚ θα συνέχιζε τις επαφές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ΑΕΚ επιδίωκε να μπει και οψιόν αγοράς στην πρόταση δανεισμού που είχε κάνει στον αγγλικό σύλλογο. Ωστόσο, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν το δεχόταν και θα άναβε το πράσινο φως μόνο με δανεισμό ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, η Ένωση ενημέρωσε τους Άγγλους ότι αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον της για τον Βέριπς, μιας και δεν ενδιαφερόταν για απλό δανεισμό. Συνεπώς το ζήτημα με τον 24χρονο Ολλανδό γκολκίπερ κλείνει.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε και η ΑΕΚ, ο Παντελής Νικολάου έκανε γνωστό στον Παναγιώτη Κονέ πως το πρόβλημα τραυματισμού του Παναγιώτη Τσιντώτα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Τσιντώτας αναμένεται από τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Και αυτό ήταν κάτι που επίσης έπαιξε ρόλο ώστε η Ένωση να πάρει την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Βέριπς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, φαίνεται πως η ΑΕΚ δύσκολα θα αποκτήσει κάποιον τερματοφύλακα. Βέβαια μέχρι τη λήξη των μεταγραφών τα πάντα είναι ανοικτά, ωστόσο η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια προσθήκη για τη θέση κάτω από την εστία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.