ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Μπράντονιτς (βίντεο)

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Μπράντονιτς  (βίντεο)

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, όπως ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κι επίσημα εδώ και λίγα λεπτά, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «99».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς

«Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς από την Ράντνικ Μπιέλινα. Ο Βόσνιος αριστερός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

O Μπράντονιτς γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 στο Πριμπόι της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ράντνικ κι έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 ο Μπράντονιτς έπαιξε σε 72 αγώνες, πέτυχε 16 γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέκτησε και συμφώνησε μαζί του για τετραετές συμβόλαιο.

Ο Μπράντονιτς παρά το γεγονός ότι φόρεσε μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας Κ19, αποφάσισε να αγωνιστεί με τη Βοσνία και πλέον ανήκει στην Κ21 των Βοσνίων, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1355831879287648257

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.