ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικής ομάδας, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του, τη Ρουμανία ο στόπερ της ΑΕΚ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Σασουόλο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Ο λόγος για το άρθρο του «sport.ro» που αναφέρει ότι το καλοκαίρι αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην αμυντική γραμμή της ομάδας που είναι και ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Το δημοσίευμα για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου

«Η Σασουόλο αναζητά έναν κεντρικό αμυντικό για το καλοκαίρι, ο οποίος έχει προσιτή τιμή. Ο Κίρικες χρειάζεται συχνή ξεκούραση για να μην τραυματίζεται, ο Ρομάνια έχει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και ο Πελούζο μπορεί να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Ενώ, οι υπόλοιπες λύσεις για το κέντρο της άμυνας κρίνονται μη αποτελεσματικές επί του παρόντος από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο προπονητής Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι, ο οποίος αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Κλουζ γνωρίζει το ρουμανικό ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τον Τζιοβάνι Ρόσι, τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, για να συντάξει έναν σύντομο κατάλογο με παίκτες, εν αναμονή της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, ο οποίος ήταν κοντά, τα τελευταία χρόνια σε ιταλικούς συλλόγους όπως η Ρόμα και η Μπρέσια -με την πρώην ομάδα του να απορρίπτει προτάσεις τους- ενδιαφέρει τη Σασουόλο. Η ιταλική ομάδα είναι στην 9η θέση της Serie A και δεν κυνηγά ούτε Ευρώπη, ούτε ανησυχεί για τον υποβιβασμό, έτσι έχει χρόνο να στήσει το πλάνο της για τη νέα σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Νέντε έχει 27 εμφανίσεις και 1 γκολ με την ΑΕΚ η οποία τον αγόρασε από την Ούφας της Ρωσίας για 550.000 ευρώ, και τώρα η αξία του ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.