ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Πήρε «χρυσό» βαθμό και σφράγισε την 4αδα η «Ένωση»

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Πήρε «χρυσό» βαθμό και σφράγισε την 4αδα η «Ένωση»

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να κρατά στα χέρια του τη νίκη, όμως ο Λιβάι Γκαρσία είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στα τελευταία λεπτά ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ΑΕΚ.

Οι πράσινοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή με την κεφαλιά του Καρλίτος που απέκρουσε ο Τσιντώτας στο 8′, για να συνεχιστεί το ματς με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές και λίγες καλές φάσεις.

Η Ένωση προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι της αλλά όταν πλησίαζε στην περιοχή των πράσινων γινόταν πάντα λάθος στην τελική πάσα, ενώ στο 35′ ο Μανόλο Χιμένεθ υποχρεώθηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή, αφού ο Ολιβέιρα ένιωσε ενοχλήσεις και άφησε τη θέση του στον Ανσαριφάρντ.

Ένα λεπτό μετά, ήρθε και το γκολ αλλά ήταν για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έφυγε στην αντεπίθεση στο 36′, ο Καρλίτος σέντραρε και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Όταν επέστρεψαν από αυτά, η ΑΕΚ πίεσε για την ισοφάριση αλλά το γεγονός ότι πίεζε δεν σημαίνει ότι είχε και ευκαιρίες. Η καλύτερη στιγμή των κιτρινόμαυρων ήταν η εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου που είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 69′, απέναντι στους πράσινους που ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας.

Αυτή η λογική της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι θα μπορούσε να τιμωρηθεί στο 84′, όταν η Ένωση είχε την καλύτερη ευκαιρία της, αλλά το τελείωμα του Γκαρσία δεν ήταν καλό και ο Διούδης μπλόκαρε.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έφευγε από το ΟΑΚΑ με τη νίκη, ήρθε στο 92′ η… εξιλέωση του Γκαρσία για την ευκαιρία που έχασε νωρίτερα, κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μαχαίρα και δίνοντας έστω τον βαθμό στην ΑΕΚ, η οποία είναι στο -2 από Άρη, ΠΑΟΚ και παρέμεινε στο +5 από το τριφύλλι.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάνσκι (70′ Κρίστιτσιτς), Γαλανόπουλος (79′ Κοσίδης), Γκαρσία, Μάνταλος, Αλμπάνης (79′ Μαχαίρας), Ολιβέιρα (35′ Ανσαριφάρντ).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (69′ Αγιούμπ), Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης (90′ Ενγκμπακοτό), Καρλίτος (69′ Μακέντα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.