ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΕΚ: Ανανέωσε τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ έως το τέλος του έτους

Εν αναμονή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Ανανέωσε τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ έως το τέλος του έτους

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει πια στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ταυτόχρονα ανανέωσε και τη σύμβασή της με το ΟΑΚΑ, μέχρι το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ένωση υπέγραψε τη σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» έως τις 31/12/2022, καθώς η τρέχουσα, ετήσια σύμβαση ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά στην “Αγιά Σοφιά – Opap Arena” τη νέα σεζόν, αλλά η πιθανότητα να υπάρξουν ευρωπαϊκά παιχνίδια νωρίς το καλοκαίρι, την ανάγκασε να… καλύψει όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, με το ΟΑΚΑ προκύπτουν άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα η συναυλία των Iron Maiden στις 16/7, πολύ κοντά στους πρώτους αγώνες του Β΄ προκριματικού του Conference League (21/7). Επίσης, υπάρχει και το θέμα της «υπερειδικής» διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις 2022 τον Σεπτέμβριο που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Προφανώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονταν ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα και αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι την τελευταία ημέρα της μεγάλης αλλαγής. Κι αυτή θα γίνει, με βάση το χρονοδιάγραμμα, το Σεπτέμβριο του 2022.

Ήδη μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του χλοοτάπητα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το test event κι ένα σπουδαίο φιλικό στα εγκαίνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα εκκρεμεί ακόμα η αδειοδότηση της UEFA που θα προκύψει μετά από επιθεώρηση σε επίσημο αγώνα, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να καταγράψει πώς λειτουργεί το γήπεδο σε μια «κανονική» ημέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.