ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο νέος προπονητής Ματίας Αλμέιδα

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αργεντινός τεχνικός

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο νέος προπονητής Ματίας Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται από την Κυριακή (29.05.2022) στην Αθήνα και πλέον τρέχουν όλες οι εξελίξεις για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα έχει την πρώτη του επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων», Ράντοσλαβ Κουχάρσκιβ (μόλις ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα) ώστε να “τρέξουν” τα μετεγγραφικά ζητήματα στην Ένωση.

Οι επαφές που θα έχει ο Ματίας Αλμέιδα, δεν θα αφορούν μόνο το κομμάτι των μετεγγραφών αλλά και άλλα ζητήματα, όπως το φιξάρισμα όλων των λεπτομερειών για την προετοιμασία της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ θα γίνει στα Σπάτα στα τέλη Ιουνίου (25-30 Ιουνίου). Η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα παραμείνει εκεί για 17 ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ημερομηνίες φιλικών επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο ημερομηνίες φιλικών στην Αθήνα 5 και 13 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.