ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αχιλλέας Μπέος και Βόλος κατέθεσαν έφεση για την απόφαση που δίνει το ματς στην Κηφισιά

Πότε θα εκδικαστεί

Αχιλλέας Μπέος και Βόλος κατέθεσαν έφεση για την απόφαση που δίνει το ματς στην Κηφισιά

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ομάδα του Βόλου κατέθεσαν έφεση κατά της απόφασης που δίνει το ματς στην Κηφισιά, για την υπόθεση της με τον Ανδρέα Τετέι.

Το πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε την απόφασή του για τη ρατσιστική επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι, στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Κηφισιά-Βόλος. Το παιχνίδι στην Καισαριανή είχε λήξει 0-0, αλλά κατακυρώθηκε με 3-0 τέρματα στην αθηναϊκή ομάδα των βορείων προαστίων, ενώ ταυτόχρονα επέβαλε στη θεσσαλική ΠΑΕ πρόστιμο 20.000 ευρώ και στον Αχιλλέα Μπέο απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Αχιλλέας Μπέος και Βόλος αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση. Η εκδίκαση της θα γίνει από την αρμόδια Επιτροπή την Τετάρτη το μεσημέρι (06.04.2024 / 16:00) και προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία δεν πρόκειται να επικυρωθεί η βαθμολογία για να αρχίσουν τα playouts.

Θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση σε πρώτο βαθμό –κι εφόσον δεν αλλάξει σε δεύτερο βαθμό, στην Εφέσεων– αλλάζει και η βαθμολογία στην ουρά του πίνακα. Η Κηφισιά από τους 19 βαθμούς ανεβαίνει στους 21 και την ενδέκατη θέση (!), ενώ ο Βόλος από τους 20 πέφτει στους 19 και είναι προτελευταίος.

Η νέα βαθμολογία για τα playouts:

7. Αστέρας Τρίπολης 31

8. Ατρόμητος 28

9. Πανσερραϊκός 27

10. ΟΦΗ 25

11. Κηφισιά 21

12. Παναιτωλικός 20

13. Βόλος 19

14. ΠΑΣ Γιάννινα 18

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.