Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 1-0

Ο Σνάιντερ χάρισε στους Ηπειρώτες την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 1-0

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Superleague πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Μεταξά επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 1-0 για την έβδομη αγωνιστική, υποχρεώνοντας τον Δικέφαλο του Βορρά σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αδυνατώντας να απειλήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα, οι Ηπειρώτες κατάφεραν να στείλουν τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το VAR μέτρησε μόλις ένα γκολ, αυτό του Σνάιντερ στο 77′. Τα δύο προηγούμενα τέρματα πέτυχε ο Περέα, αλλά τα γκολ του ακυρώθηκαν λόγω οριακών φάσεων οφσάιντ.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη για όγδοο σερί παιχνίδι και θα χρειαστεί θετικά αποτελέσματα τις επόμενες αγωνιστικές για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα πλέι οφ, ωστόσο δύσκολα θα αποφύγει την έκτη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.