ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένταση σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πάτρα: Ο βοηθός προπονητή της Θύελλας έριξε γροθιά σε παίκτη του Ατρομήτου (φώτο)

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία

Ένταση σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Πάτρα: Ο βοηθός προπονητή της Θύελλας έριξε γροθιά σε παίκτη του Ατρομήτου (φώτο)

Ένταση επικράτησε στον αγώνα της Θύελλας με τον Ατρόμητο για τα play offs της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, καθώς ποδοσφαιριστής δέχθηκε γροθιά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Θύελλα είχε ανοίξει το σκορ στο 4’ με τον Σκουμή, όμως, λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Χρήστος Παπασπυρόπουλος, που ήταν στον πάγκο για τον Ατρόμητο, δέχθηκε γροθιά από τον βοηθό προπονητή της Θύελλας, Θόδωρο Νικολακόπουλο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Άμεσα εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα, ο οποίος έκρινε πως έπρεπε να του τοποθετηθεί νάρθηκας στον αυχένα και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ούτως ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Παπαδόπουλος αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, η τύχη του οποίου αναμένεται να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες των αρμόδιων οργάνων της Ένωσης, με τη Θύελλα να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.