ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο για την υπόθεση Τετέι – Η απόφαση για τον Α.Μπέο

Το παιχνίδι, που κανονικά είχε ολοκληρωθεί με 0-0, κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της Κηφισιάς

Η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο για την υπόθεση Τετέι – Η απόφαση για τον Α.Μπέο

Η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο μετά την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι αλλάζοντας έτσι το τοπία στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκρινε ουσιαστικά ένοχο τον ισχυρό άνδρα του Βόλου για φραστική επίθεση με ρατσιστική χροιά στον 22χρονο επιθετικό, τον οποίο φάνηκε σε βίντεο να αποκαλεί «μαϊμού».

Έτσι το παιχνίδι, που κανονικά είχε ολοκληρωθεί με 0-0, κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ της Κηφισιάς. Παράλληλα, στον Αχιλλέα Μπέο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ Βόλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ!

Η απόφαση αναφέρει:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι Α. Μπέος και ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ α) στον πρώτο εγκαλούμενο Α. Μπέο i) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις (3) μήνες και ii) την χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (αρ. 1, 2, 3, 5, 13, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 1 ΠΚ της ΕΠΟ)

και β) στην εγκαλούμενη ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ i) κατακύρωση του αγώνας υπέρ της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (με τέρματα 0-3) και ii) χρηματική ποινή είκοσι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

χιλιάδων (20.000) ευρώ (άρθρα , 2, 3, 5, 13, 13 παρ. 2, 14 παρ. 1, 2 και 3 και 18 παρ. 2 ΠΚ του ΚΑΠ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.