ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα με στόχο τον τελικό

Οι δύο ομάδες έρχονται από εκτός έδρας ήττες σε ντέρμπι

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα με στόχο τον τελικό

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες έρχονται από εκτός έδρας ήττες σε ντέρμπι, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), οι «ασπρόμαυροι» από τον Άρη και οι «ερυθρόλευκοι» από τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί και την κούραση, σωματική και πνευματική, που της άφησε η πορεία ως τα προημιτελικά του Conference League. Αυτή του Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, ευελπιστεί να πάρει ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το νταμπλ.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Βιεϊρίνια, που τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, τον επίσης τραυματία Ελ Καντουρί, αλλά και τον Μιχαηλίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Όσον αφορά τους «ερυθρόλευκους», θα αγωνιστούν χωρίς τους Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνη και Βαλμπουενά οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα ετοιμότητας και τραυματισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τη Λαμία στη Λεωφόρο και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.