ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δ.Μελισσανίδης φέρνει τα «πάνω-κάτω» στην ΑΕΚ – Η πρόταση σε κορυφαίο όνομα

«Παρελθόν» οκτώ παίκτες, φεύγουν και στελέχη

Ο Δ.Μελισσανίδης φέρνει τα «πάνω-κάτω» στην ΑΕΚ – Η πρόταση σε κορυφαίο όνομα

Την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα σε μια χρονιά που άρχισε με πολλές φιλοδοξίες κατάφερε να την τελειώσει με υπηρεσιακό προπονητή και να μείνει εκτός Ευρώπης.

Προφανώς η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, δεδομένου ότι οι Κιτρινόμαυροι είχαν άλλα σχέδια στο μυαλό τους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά η αλήθεια βρέθηκε μακριά.

Υπάρχει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει πάρει ακόμα κεφάλια, αλλά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σκοπεύει να κάνει πολλά αμέσως μετά τη λήξη και τυπικά του πρωταθλήματος.

Γιατί μπορεί η ομάδα να είναι στο καναβάτσο, αλλά μια νίκη εναντίον του Ολυμπιακού για παράδειγμα, με επιβλητική εμφάνιση, μπορεί να επιτευχθεί.

Πώς; Με το να υπάρχει ηρεμία μέχρι να αρχίσει το ματς και όχι με το να αδειάσουν από τώρα τα Σπάτα. Γιατί σε γενικές γραμμές, μετά το παιχνίδι με τους Πειραιώτες αναμένεται να αδειάσουν τα Σπάτα…

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Παναγιώτη Κονέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αφού ρεπορτάζ τον θέλουν να έχει υποβάλλει την παραίτησή του ήδη, παρά το γεγονός πως στην διοίκηση ήθελαν να τον κρατήσουν σε άλλο πόστο.

Οι δύο άνδρες ήταν εκείνοι που έψαξαν και βρήκαν (μαζί με άλλες επιλογές) τη λύση του Ματίας Αλμέιδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή προωθήθηκε η λύση τού Αργεντινού προπονητή θα συνεχίσει και ο Παπαδημητρίου στην ομάδα.

Το οργανόγραμμα στην ομάδα αναμένεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά, παρότι υπάρχει στο επίκεντρο ο Γιάννης Παπαδόπουλος (συνεργάτης του Μελισσανίδη που έχει την επίβλεψη στην ομάδα), δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μπορεί να υπάρξει μεταγραφή και διοικητικού στελέχους, αλλά και ανθρώπων που να συνδέονται με τα αποδυτήρια, καθώς και εκεί η κατάσταση δεν είναι καλή.

Η αποχώρηση του Βασίλη Δημητριάδη δεν φαίνεται να βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εδώ και καιρό… ψάχνεται για νέα στελέχη στη διοίκηση (από τον χώρο του ποδοσφαίρου, της δημοσιογραφίας και όχι μόνο!), ήδη έχει κάνει αρκετές συναντήσεις και προτάσεις, ενώ μεγάλος του στόχος είναι να φέρει έναν πολύ καλό δικηγόρο, επιπέδου Μηνά Λυσάνδρου!

Αλλαγές και στο ρόστερ

Από την προσεχή Τετάρτη και μετά ήδη φαίνεται ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, αλλά όχι όπως την τελευταία αγωνιστική περίοδο που δεν υπήρξαν βασικοί στη φετινή 11άδα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν είναι έτοιμη. Όπως θα προχωρήσουν άμεσα και οι μεταγραφές των δύο στόπερ και των δύο χαφ που θα έρθουν για να είναι βασικοί. Θα έρθει και ένας παίκτης για τη θέση 10, αλλά και ένας επιθετικός (στη θέση του Καρίμ που θα αποχωρήσει).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΑΕΚ είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι, ο κόσμος θέλει να δει τη νέα σεζόν την ομάδα να μπει στο σπίτι της και να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι το τέλος, και από την Τετάρτη περιμένουμε εξελίξεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.