ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό Bad Blue Boys δεν αγωνιζόμαστε – Το θεωρούμε προσβλητικό και χυδαίο»

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και εισαγγελέα

Οργή ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό Bad Blue Boys δεν αγωνιζόμαστε – Το θεωρούμε προσβλητικό και χυδαίο»

Την οργή της ΑΕΚ, προκάλεσε το πανό που είναι κρεμασμένο στο πέταλο της Λεωφόρου το οποίο γράφει «free the boys» και έχει το σήμα των Bad Blue Boys, των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που συμμετείχαν στην επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ενημερώσει πως αν ανοίξει το πανό, η ομάδα δεν θα κατέβει για να ξεκινήσει το ματς.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται. Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.