Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-3: Ο Ε.Κουλούρης τον κρατά στην Super League

«Διπλό» παραμονής από τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-3: Ο Ε.Κουλούρης τον κρατά στην Super League

Με κορυφαίο παίκτη τον Ευθύμη Κουλούρη για μια ακόμη φορά ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-3 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και επί της ουσίας καθάρισε την παραμονή. 

Το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν πήρε απόλυτα δίκαια τη νίκη, προηγήθηκε δύο φορές με τους Έρλινγκμαρκ και Μουνίθ και παρότι ισοφαρίστηκε ισάριθμες από τον αρχηγό των γηπεδούχων, Χόρχε Ντίας, βρήκε τον τρόπο στο δεύτερο μέρος να πετύχει και τρίτο γκολ με τον… μετρ του είδους, Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έφτασε… αισίως τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού και συγκεκριμένα στο 48ο δευτερόλεπτο ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Κουλούρη να δίνει την πάσα στον Έρλινγκμαρκ κι ο Σουηδός μέσος με ωραίο σουτ νίκησε τον Ανέστη (1-0).

Με τη ψυχολογία στα ύψη από το πολύ γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Κρις Κόουλμαν κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά και απείλησε με δεύτερο τέρμα στο 5΄. Ο Μουνίθ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Ανέστης απέκρουσε προσωρινά και στη συνέχεια ο Ισπανός πιχείρησε ένα ακόμα σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Μετά το 15΄ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 22΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χόρχε Ντίας. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, αλλά η φάση εξετάστηκε από τον VAR, όπου διαπιστώθηκε ότι ο σκόρερ δεν ήταν εκτεθειμένος, ούτε υπήρξε χέρι του Κρονέλιους κι έτσι “γράφτηκε” το 1-1.

Πριν κωπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων οι Περιστεριώτες “χτύπησαν” για δεύτερη φορά. Ο Μουνίθ έκλεψε την μπάλα στο 28΄ στη μεσαία γραμμή και με ένα πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη για το 2-1.

Ο Παναιτωλικός, όμως, είχε και πάλι την “απάντηση” στο 36΄, ξανά με τον ίδιο σκόρερ, τον Χόρχε Ντίας. Ο Ουρουγουανός μέσος έπειτα από κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Αντούνες πετάχτηκε κι από κοντά έκανε το 2-2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να “κυνηγούν” το γκολ και τον Ατρόμητο να το πετυχαίνει στο 72΄ με το “μόνιμο” σκόρερ του τον τελευταίο καιρό, Ευθύμη Κουλούρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.