ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Μπλόκα της αστυνομίας για τους οπαδούς του «τριφυλλιού»

Υπάρχουν πληροφορίες ότι χούλιγκανς θα επιχειρήσουν να φτάσουν στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Μπλόκα της αστυνομίας για τους οπαδούς του «τριφυλλιού»

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στην 4η αγωνιστική της Super League 1 (16/09, 20:30), με τις αρχές να έχουν ανακοινώσει απαγόρευση μετακίνησης για τους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Η αστυνομία πάντως έχει στήσει και μία σειρά από μπλόκα προς το Αγρίνιο, για την περίπτωση που κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αψηφήσουν τα μέτρα και προσπαθήσουν να βρεθούν στις κερκίδες του του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με το pelop.gr από το πρωί σήμερα (16/09) έχουν στηθεί αστυνομικά μπλόκα στη γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου, αλλά και σε όλους τους δρόμους οι οποίοι οδηγούν στο Αγρίνιο (Ιτέα–Ναύπακτος, Αρτα–Αμφιλοχία κ.ο.κ.). Στα ίδια περάσματα, επίσης, θα είναι παρατεταγμένες διμοιρίες ΜΑΤ.

Δρακόντεια θα είναι δε, τα μέτρα και πέριξ του γηπέδου του Παναιτωλικού και δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν τις εισόδους όσοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων ή φέρουν κασκόλ και άλλα διακριτικά του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν πληροφορίες ότι χούλιγκανς θα επιχειρήσουν να σπάσουν τα μπλόκα, διότι μετά το μαχαίρωμα του οπαδού του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, οι «πράσινοι» έχουν ανοίξει βεντέτα με τους Αγρινιώτες και θέλουν να πάρουν εκδίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.