ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σφράγισε» την παραμονή ο Ιωνικός – Κέρδισε (2-3) τον Αστέρα στην Τρίπολη

Διπλό με «καυτό» Μάντζη οι Νικαιώτες

«Σφράγισε» την παραμονή ο Ιωνικός – Κέρδισε (2-3) τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο Ιωνικός αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να κερδίσει με 2-3 τον Αστέρα στην Τρίπολη σε ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και «επισφράγισε» την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. 

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 5′ με τον Ριέρα, ο Τσιγκρίνσκι ισοφάρισε για τους Νικαιώτες στο 29΄ και ο Μάντζης με δύο γκολ (41΄ και 52΄) ολοκλήρωσε την ανατροπή, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 87΄ ο Μουνάφο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Ριέρα να «χτυπά» στην αντεπίθεση και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Ο Ιωνικός όμως αντέδρασε, απείλησε στο 16΄ με κεφαλιά του Μύγα που έδιωξε δύσκολα ο Τσιφτσής και τελικά ισοφάρισε στο 29΄. Ο Αοσμαν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μύγας πήρε την κεφαλιά και ο Τσιγκρίνσκι με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ δυνατοί στις «στημένες» φάσεις και σε άλλη μία περίπτωση, από φάουλ του Αοσμαν στο 41΄, ο Μάντζης αυτή τη φορά σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Ιωνικός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 52΄, με τον Μάντζη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, μετά από κλέψιμο και ασίστ του νεοεισελθόντα Τουράμ. Ο επί της ουσίας αδιάφορος βαθμολογικά Αστέρας κατάφερε απλά να μειώσει στο 87΄ με τον Μουνάφο μετά από πάσα του Ρούμπεν Γκαρσία, γνώρισε την πρώτη ήττα του στα play-out και έχασε την ευκαιρία να ξεπεράσει τον ΟΦΗ στην κορυφή της κατάταξης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Γκαρσία, Σανταφέ (46΄ Μουνάφο), Βαλιέντε (79΄ Ιγκλέσιας), Τιλίκα, Σονί (59΄ Σίτο), Ριέρα (46΄ Κρέσπι), Μπενίτο (59΄ Μπαράλες)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αοσμαν (82΄ Γκοτσούλιας), Ντάλσιο (62΄ Κιάκος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό (88΄ Τσιριγώτης), Κάνιας, Λένις (46΄ Τουράμ), Μάντζης (82΄ Καμπράλ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.