ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Μπακασέτας για το ματς τελικό της Εθνικής: «Περάσαμε πολλά για να φτάσουμε ως εδώ»

«Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια», ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής

Τ.Μπακασέτας για το ματς τελικό της Εθνικής: «Περάσαμε πολλά για να φτάσουμε ως εδώ»

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το τελικό της Τρίτης που θα δώσει η Εθνική ομάδα κόντρα στη Γεωργία στη Τιφλίδα.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πέρασαν πολλά για να φτάσουν ως εδώ ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, μπήκαμε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, βάλαμε και ένα δεύτερο και έτσι ήρθε η νίκη και έκανε τη διαφορά. Δεν έχουμε κάποιο σενάριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό.

Δεν θεωρούμε τίποτα για το αν είμαστε φαβορί ή όχι. Είναι ένας τελικός και στον τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα ματς. Δεν θα μπω σε τέτοιους τίτλους. Η διάθεση μας είναι πάρα πολύ καλή. Παίξαμε ένα παιχνίδι που είχαμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα. Ήταν μία ομάδα που είχε παρουσιάσει πολύ καλά πράγματα στα προκριματικά. Θα δώσουμε το 100% και αυτό το παιχνίδι είναι ο οδηγός μας για το παιχνίδι με τη Γεωργία.

Θα συμφωνήσω ότι εντός έδρας είμαστε πολύ δυνατοί, ειδικά όταν έχουμε τον κόσμο μας και παίζουμε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής επιπέδου εθνικής ομάδας, θέλεις να παίζεις σε τέτοια γήπεδα όπως εδώ. Ζεις για τέτοια παιχνίδια και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα. Δεν θεωρώ ότι θα παίξει κάποιο ρόλο. Ίσως το κάνουμε να είναι και υπέρ μας. Σε όλη μας την καριέρα, όλοι οι παίκτες παίζαμε σε μεγάλα ντέρμπι που έχει μεγάλη πίεση. Οπότε αυτός ο παράγοντας δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτή τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς γιατί δεν υπάρχει το πριν και το μετά. Είναι αποκλειστικά το ματς. Οι πιο παλιοί στην ομάδα και οι προπονητές γνωρίζουν ακριβώς τι έχουν περάσει και τι έχουμε κάνει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Η συγκέντρωση μας είναι το αυριανό παιχνίδι και σε τίποτα άλλο. Ούτε στο πριν, ούτε στο μετά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.