ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τα έκαναν «μαντάρα» στη Super League 2: Η Καλαμάτα ανακοίνωσε παίκτη ο οποίος μετά από 3 ώρες ανανέωσε στον Ιωνικό!

Ο έμπειρος στόπερ έμεινε τελικά στην ομάδα της Νίκαιας

Τα έκαναν «μαντάρα» στη Super League 2: Η Καλαμάτα ανακοίνωσε παίκτη ο οποίος μετά από 3 ώρες ανανέωσε στον Ιωνικό!

Αυτό που συνέβη με μια μεταγραφή στην Super League 2 μπορεί να φαντάζει απίστευτο ωστόσο είναι άκρως αληθινό και… ελληνικό!

Συγκεκριμένα η Καλαμάτα στις 15:00 ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ούγκο Σόουζα και στις 18:00 δημοσιοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του!

Τι ακριβώς συνέβη; Την Παρασκευή στις 15:00 η ΠΑΕ Καλαμάτα ανεβάζει στο σάιτ της την παρακάτω ανακοίνωση: kalamata

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ούγκο Σόουζα.

Είναι Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Είναι 31 ετών. Γεννήθηκε στις (4-6-92) και έχει ύψος 1.84.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός από την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2017-20), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την Φανέλα του Ιωνικού στην Σούπερ Λιγκ με συμμετοχή σε 18 αγώνες.

Την περίοδο (2020-21) φόρεσε την φανέλα της Ρουμανικής Άστρα και ένα χρόνο μετά πήγε στην επίσης Ρουμανική Σεπσι. Και οι δύο ομάδες Α κατηγορίας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ». ionikos_1

Στην Καλαμάτα πανηγύριζαν για τον σπουδαίο παίκτη που πήραν αλλά στις 18:00 ο Ιωνικός που είναι στον ίδιο όμιλο της Super League 2 ανακοινώνει την ανανέωση με τον ίδιο παίκτη!

Η ανακοίνωση του Ιωνικού 

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Ούγκο Σόουζα στην ομάδα μας.

Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του στιλ και τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι!

Ούγκο, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, με την Μπράσοβ από τη Ρουμανία να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κύπρο, όπου πρώτα αγωνίστηκε στην ΑΕ Λεμεσού και στη συνέχεια στην Πάφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β’ και τη διετία (2014-16) αγωνίστηκε στην Μπέβερεν.

Το 2017 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όπου παρέμεινε μια τετραετία στην ομάδα. Με τους Θεσσαλονικείς μέτρησε 76 ματς με 4 γκολ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Ρουμανία, πρώτα στην Άστρα Γκιούργκιου και στη συνέχεια στη Σέπσι. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει παίξει στα προκριματικά του Europa League αλλά και του Europa Conference League!».

Προφανώς και στην Καλαμάτα δεν είχαν αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη στο συμβόλαιο και βιάστηκαν να τον ανακοινώσουν.

Ο Σόουζα άλλαξε γνώμη και παραμένει κάτοικος Νίκαιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ η ανακοίνωση είναι ακόμη αναρτημένη στο σάιτ της ΠΑΕ Καλαμάτας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.