Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός με νίκη-τίτλο μέσα στην Τούμπα 1-2 επί του μεγάλου ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι καθοριστικές στιγμές του παιχνιδιού

Πρωταθλητής  Ελλάδας ο Ολυμπιακός με νίκη-τίτλο μέσα στην Τούμπα 1-2 επί του μεγάλου ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε για 47η φορά το πρωτάθλημα Ελλάδα (32η από ιδρύσεως Α’ Εθνικής) και επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά την κυριαρχία του πετυχαίνοντας μάλιστα νίκη στην έδρα του μεγάλου ΠΑΟΚ με σκορ 2-1.

Οι αλλαγές του Μαρτίνς στο ημίχρονο άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού. Στην Τούμπα στο α’ ημίχρονο είχε δεχτεί γκολ (Μουργκ στο 10′) από τον ΠΑΟΚ και απογοήτευε με την εικόνα που παρουσίαζε. Όμως η είσοδος τωμν Αγκιμπού, Ελ Αραμπί και Ροντρίγκες στη θέση των Μασούρα, Μπουχαλάκη και Τικίνιο άλλαξε άρδην την εικόνα των «ερυθρόλευκων» που ανέβασαν στροφές, σημείωσαν δύο τέρματα με τους Ρόνι Λόπες (51′) και Ρέαμπτσιουκ (62′) εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46′ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας (60′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ, Σοάρες (60′ Α.Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (75′ Ολιβέιρα), Τσόλακ (63′ Άκπομ).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα (64′ Παπαδόπουλος), Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Α.Καμαρά), Μάντι Καμαρά, Μασούρας (46′ Ροντρίγκες), Λόπες (78′ Βρουσάι), Τικίνιο (46′ Ελ Αραμπί).

Ο ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα στράφει το ενδιαφέρον του στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία των πλέι οφ

Ολυμπιακός 76

ΠΑΟΚ 60

Παναθηναϊκός 54

Άρης 53

ΑΕΚ 52

ΠΑΣ Γιάννινα 43

Το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ:

Κυριακή (8/5, 7η αγωνιστική): ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα.

Τετάρτη (11/5, 8η αγωνιστική): ΠΑΟΚ – Άρης, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Σάββατο (14/5, 9η αγωνιστική): Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Άρης – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρίτη (17/5, 10η αγωνιστική): ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.