ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί από το μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα το οποίο στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στην κόρη του και σε άλλα 7 άτομα.

Σύμφωνα με το TMZ όλα τα πτώματα των ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο ανασύρθηκαν.

Εννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αφού εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, Τζιάνα, μαζί ήταν η προπονήτρια της ομάδας, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συμπαίκτρια της Τζιάνα) και η μητέρα της, Σάρα.

Όλες οι σοροί μεταφέρθηκαν στο ιατροδικαστικό κέντρο στο Λος Άντζελες, όπου θα επιχειρηθεί η ταυτοποίηση των θυμάτων.

Το ελικόπτερο δεν είχε μαύρο κουτί

Το εθνικό συμβούλιο για την ασφάλεια των μεταφορών αποκάλυψε στο μεταξύ ότι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιντ δεν ήταν εξοπλισμένο με μαύρο κουτί, ούτε ήταν απαραίτητο να είναι.

Στο ελικόπτερο υπήρχε ένα iPad που χρησιμοποιείτο για το δρομολόγιο, τις καιρικές συνθήκες και άλλα στοιχεία της πτήσης και το οποίο θα εξεταστεί από ερευνητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τοπικές αρχές ζητούν επίσης από το κοινό φωτογραφίες για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το πρωί της Κυριακής, ενώ οι Αρχές του Λος Άντζελες έχουν δημιουργήσει μια περίμετρο γύρω από την περιοχή της συντριβής για να βεβαιωθούν ότι κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.