ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ιστορικό των δύο ομάδων στα Play – off

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το ιστορικό των δύο ομάδων στα Play – off

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βρίσκονται αντιμέτωποι για πέμπτη φορά της φετινή σεζόν, με τους «πράσινους» να θέλουν νέα καλή εμφάνιση και τον «Δικέφαλο του βορρά» να ψάχνει αντίδραση.

Η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League θα διεξαχθεί στις 21:30 στο ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μπαίνει στο κλίμα του αγώνα.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι σε αγώνες για τα Play Offs ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έχουν βγει νικητές στο μίνι τουρνουά έξι φορές, ενώ οι ασπρόμαυροι τρεις.

Οι δύο αντίπαλοι είναι οι μόνοι που έχουν πάρει τις πρωτιές στην διαδικασία στα προηγούμενα εννέα χρόνια, ενώ την τελευταία σεζόν που έγιναν Play Offs επικράτησε η ΑΕΚ τη σεζόν 2016-17.

«7 συμμετοχές σε Play Offs έχει ο Παναθηναϊκός και μόλις μια σεζόν κατάφερε να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Στα άλλα πέντε έχει ισάριθμες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Οι δύο από αυτές είναι με τον ΠΑΟΚ,το 2014 και το 2016», αναφέρει το paokfc.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς το πρώτο ματς στην Τούμπα τελείωσε ισόπαλο 2-2, ενώ στην Αθήνα επικράτησαν με 2-0 οι γηπεδούχοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.