ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μουντιάλ 2022: Γιατί ο Μόργκαν Φρίμαν φορούσε ένα γάντι στην τελετή έναρξης – Ποια είναι η ιστορία του

Όσοι ήταν στο γήπεδο πρόσεξαν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε ένα γάντι στο αριστερό του χέρι

Μουντιάλ 2022: Γιατί ο Μόργκαν Φρίμαν φορούσε ένα γάντι στην τελετή έναρξης – Ποια είναι η ιστορία του

Τη μεγάλη γιορτή για τη έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ άνοιξε ο Μόργκαν Φρίμαν, που εμφανίστηκε στο γήπεδο, χωρίς να τον περιμένουμε, και καταχειροκροτήθηκε από χιλιάδες θεατές.

Αλλά όσοι ήταν στο γήπεδο και όσοι είδαν την τελετή από την οθόνη τους, πρόσεξαν ότι ο Αμερικανός ηθοποιός φορούσε ένα γάντι στο αριστερό του χέρι.

Η Marca εξηγεί τι ήταν αυτό το αξεσουάρ που φορά σε δημόσιες εκδηλώσεις εδώ και χρόνια.

Αφορμή είναι ένα τροχαίο ατύχημα που υπέστη ο Φρίμαν στο Μισισιπί το 2008, όταν αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του και ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά. Χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νεύρο στο αριστερό του χέρι, αφήνοντάς τον μερικώς παράλυτο.

Στο περιοδικό People το 2010 ο Φρίμαν εξήγησε ότι εξακολουθούσε να υποφέρει από τα προβλήματά του στο χέρι: «Δεν μπορώ να το κουνήσω και αν δεν το κουνήσεις, πρήζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ελαστικό, σφιχτό γάντι τον βοηθά ακριβώς να διατηρείται η ροή του αίματος στο χέρι του, αν και δεν χρειάζεται να το φορά όλη την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.