ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Παπαλουκάς: «Με είχε καταδιώξει οπαδός του Παναθηναϊκού για να μου ζητήσει συγγνώμη»

Θ.Παπαλουκάς: «Με είχε καταδιώξει οπαδός του Παναθηναϊκού για να μου ζητήσει συγγνώμη»

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για ένα ασυνήθιστο περιστατικό που έζησε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρόταση που του είχε κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος για να πάει στο τριφύλλι αλλά αυτός αρνήθηκε επειδή ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό.

«Ήταν καταδίωξη… Λέω από μέσα μου “εδώ που είμαστε, σταμάτα”. “Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, ήμουν από αυτούς στο ΟΑΚΑ που σου βρίζαν τη μάνα”. Του λέω “ρε μεγάλε, έχω χάσει πέντε χρόνια από τη ζωή μου”» σημείωσε χαμογελώντας.

Όσον αφορά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τις συνομιλίες που είχε κάποτε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, εξήγησε το γιατί του είπε «όχι».

«Για μένα ήταν η σωστή απόφαση. Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό και τους είπα ότι δεν χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία δημοπρασίας. Εγώ είχα όνειρο από μικρό παιδί να παίξω στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο «Τεό» με τον αείμνηστο παράγοντα να του λέει «αγόρι μου δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό. Το εκτιμώ και να ξέρεις ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο Παπαλουκάς σημείωσε: «Του είπα ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Δεν μπήκα στην διαδικασία για τα χρήματα. Εγώ νόμιζα ότι ήταν φάρσα όταν με πήρε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Το έκλεισα! Ήμουν και μικρός τότε… Προς τιμήν του ο άνθρωπος, το κατάλαβε, το αποδέχτηκε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα άλλο επίπεδο ευφυίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.