ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπακς – Γκρίζιλ 126-114: Κυρίαρχος ο Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς βρίσκονται στην 4η θέση της Ανατολής

Μπακς – Γκρίζιλ 126-114: Κυρίαρχος ο Αντετοκούνμπο

Σπουδαία νίκη σημείωσαν οι Μπακς, που επικράτησαν του «καυτού» Μέμφις (σ.σ. οι Γκρίζλις είχαν 12 νίκες στα τελευταία 13 ματς του NBA) με 126-114. Με αυτήν την νίκη, τα «ελάφια» ανέβηκαν στο 28-19 και βρίσκονται στην 4η θέση της Ανατολής, ενώ οι Γκρίζλις έπεσαν στο 31-16 και είναι τρίτοι στη Δύση.

Κορυφαίος των νικητών ήταν για ακόμη ένα ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους (10/21 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/8 βολές), 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν για άλλη μία φορά, ο Κρις Μίντλετον με 27 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Όσον αφορά στον Χόλιντεϊ, δεν ξεκίνησε βασικός και είχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 21 λεπτά.

Για τους Γκρίζλις, ο Τζα Μοράντ είχε 33 πόντους, 8 ριμπάουντ και 14 ασίστ και ο Τζάρεν Τζάκσον είχε 29 πόντους (τους 27 στο δεύτερο ημίχρονο), 9 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επόμενος αγώνας για τους Μπακς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/1 στις 03:00) απέναντι στους Σικάγο Μπουλς, που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.