ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ντόελμαν σώπασε όλη τη Μαδρίτη

Ο Ντόελμαν σώπασε όλη τη Μαδρίτη

Σ’ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ η Μπαρτσελόνα με καλάθι του καταπληκτικού Τζάστιν Ντόελμαν (24π.) πήρε μεγάλο διπλό στο «Μπάρκλεις Σέντερ», βάζοντας φωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού. Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στην τέταρτη περίοδο, έβγαλαν κόπωση, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπάρτσα. Ο Περπέρογλου ήταν εντυπωσιακός στο τρίτο δεκάλεπτο σημειώνοντας τους οχτών από τους συνολικά 13 πόντους του.

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 48-37, 63-62, 86-87

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ρίβερς 2, Ντουρ, Νοτσιόνι 6, Ντόνσιτς, Μασιούλις 5, Ρέγιες 14, Ροντρίγκεζ 18, Αγιόν 12, Κάρολ 14, Γιουλ 13, Ερνανγκόμεζ 2, Τέιλορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόελμαν 24 (3/6διπ., 6/6 τριπ.), Ρίμπας 4, Λαουάλ 10, Αμπρίνες 4, Ναβάρο 12, Σατοράνσκι 7, Βεζένκοφ, Σάμιουελς 6, Όλεσον 3, Περπέρογλου 13, Τόμιτς 4. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.