ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακοινώθηκε και επίσημα η δομή της Euroleague

Ανακοινώθηκε και επίσημα η δομή της Euroleague

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι οφ ανακοινώθηκε η νέα δομή της Ευρωλίγκας που θα ισχύσει από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Λίγο πολύ οι αλλαγές ήταν γνωστές, ωστόσο απέκτησαν επίσημο χαρακτήρα μετά την συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο κι ανάμεσα τους  φυσικά βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου θα λάβουν μέρος συνολικά 16 ομάδες, όπου όλες θα τεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους σε μία κανονική περίοδος που θα διαρκέσει 30 αγωνιστικές. Κατόπιν οι οκτώ πρώτες θα συμμετέχουν στην προημιτελική φάση και ύστερα από μία σειρά πέντε αγώνων, όποιος δηλαδή φτάσει τις τρεις νίκες, θα προκριθεί στο Final 4. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τους 16 συλλόγους, οι έντεκα έχουν εγγυημένο συμβόλαιο και είναι οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ, Λαμποράλ Κούτσα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ζαλγκίρις, ενώ οι υπόλοιποι πέντε θα προέρχονται από την Αδριατική Λίγκα, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη VTB League, αλλά και τον κάτοχο του Eurocup της περασμένης περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.