ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Φενέρμπαχτσε στο Final 4 του Βερολίνου

Η Φενέρμπαχτσε στο Final 4 του Βερολίνου

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα ήταν σαρωτική στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πέρασε στο Final 4 του Βερολίνου.

Η τουρκική ομάδα νίκησε και στην Μαδρίτη (63-75) και απέκλεισε με sweep τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό είναι το δεύτερο σερί Final Four για τους Τούρκους και θα αντιμετωπίσουν την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση στον ημιτελικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Αλεξ Αμπρίνες πήρε από το χέρι την Μπαρτσελόνα οδηγώντας την στη νίκη (82-70) επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν και πλέον οι Καταλανοί απέχουν μία νίκη από το να προκριθούν στο φάιναλ φορ της Euroleague. Αν περάσει η Μπάρτσα, τότε θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final 4 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.