ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Και η Κροατία υπέρ της FIBA

Και η Κροατία υπέρ της FIBA

H Ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας πήρε θέση στον… πόλεμο που μαίνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κι επέλεξε να ταχθεί υπέρ της FIBA, όπως έκαναν νωρίτερα σήμερα η Λιθουανία, η Ρωσία αλλά και η Ελλάδα μετά από την συνάντηση ΕΟΚ-Κοντονή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι Κροάτες μπροστά στον κίνδυνο του αποκλεισμού της εθνικής τους ομάδας από τις διοργανώσεις της FIBA ακολούθησαν τον δρόμο που έχουν χαράξει ουκ ολίγες ομοσπονδίες ανά την Ευρώπη. Η Ομοσπονδία της Κροατίας με επιστολή της διεμήνυσε στη FIBA πως θα είναι σύμφωνη με κάθε απόφασή της και συγχρόνως απέσυρε την στήριξή της προς την Αδριατική Λίγκα, η οποία βρίσκεται στο… στρατόπεδο της Euroleague. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.