ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός – Ισοπέδωσε με 102-87 τη Γκραν Κανάρια

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός – Ισοπέδωσε με 102-87 τη Γκραν Κανάρια

Με την «υπογραφή» των Κιθ Λάνγκφορντ, Λούκας Λεκαβίτσιους (16π.) και Ιωάννη Παπαπέτρου (15π.), ο Παναθηναϊκός «φυλάκισε» με… κατοστάρα τα «καναρίνια» στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με το επιβλητικό 102-87 της Γκραν Κανάρια και αύξησε σε 2 τις νίκες του σε 3 αγωνιστικές στη Euroleague.

Υπεροχή στα ριμπάουντ και πολυφωνία στην επίθεση επέδειξαν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, που φάνηκαν πεισμωμένοι μετά την ήττα με έναν πόντο από την Μπάγερν στο Μόναχο. Από το 14-12, οι «πράσινοι» δεν ξανακοίταξαν πίσω, πρόσφεραν υψηλό θέαμα στους φιλάθλους τους που γέμισαν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και πλέον περιμένουν τη Ζαλγκίρις Κάουνας στις 26 Οκτωβρίου για την 4η αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 50-36, 74-55, 102-87

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.