ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήττα για τους Μπακς αλλά τριπλ νταμπλ για τον Αντετοκούνμπο- Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση του «Greek Freak» (βίντεο)

Ήττα για τους Μπακς αλλά τριπλ νταμπλ για τον Αντετοκούνμπο- Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση του «Greek Freak» (βίντεο)

Δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με νίκη την εντυπωσιακή τους πορεία στο ΝΒΑ οι Μπακς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπεσε στο 14-6, καθώς ηττήθηκε στη Σάρλοτ από τους Χόρνετς με 110-107.

Οι… σφήκες πήγαν στο 10-10 με αυτή τη σπουδαία νίκη

Το δεύτερο δεκάλεπτο έκανε μεγάλη ζημιά στα… ελάφια, τα οποία το έχασαν με ένα επιμέρους 33-17.

Το σύνολο του Μπουντενχόλζερ πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος (βρέθηκε πίσω για 25, στα 5 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου), αλλά δεν μπόρεσε να την πετύχει. Μάλιστα ο Μπλέντσο είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση με ένα δύσκολο τρίποντο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Ο «Greek Freak» είχε 20 πόντους (6/12δ., 1/3τρ., 5/7β.), 13 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα, 17 είχε ο Μπλέντσο, ο Λόπεζ 15 με 8 ριμπάουντ και ο Μίντλετον 14 με 9 ριμπάουντ.

Για τους νικητές οι Κέμπα και Λαμπ είχαν από 21, ενώ ο Κέμπα έβαλε και 2 κρίσιμες βολές στο τέλος, πριν το άστοχο τρίποντο του Μπλέντσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δωδεκάλεπτα: 32-35, 65-52, 93-80, 110-107

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.