ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Xωρίς Μπουρούση και Γιαννόπουλο αναχώρησε για Σερβία η εθνική ομάδα μπάσκετ

Xωρίς Μπουρούση και Γιαννόπουλο αναχώρησε για Σερβία η εθνική ομάδα μπάσκετ

Χωρίς τους Χάρη Γιαννόπουλο και Γιάννη Μπουρούση αναχώρησε σήμερα Κυριακή η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών για το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία.

Ο διεθνής σέντερ θα επιστρέψει στην Κίνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του, ενώ ο Γιαννόπουλος έμεινε στην Αθήνα, καθώς στο παιχνίδι με τη Γερμανία τραυματίστηκε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δήλωσε για το ματς με τους «πλάβι»: «Είχαμε διαβεβαιώσει στην πρώτη συγκέντρωση γι’ αυτό το παράθυρο, ότι παρά τον εκπληρωμένο στόχο της πρόκρισης, η εθνική ομάδα θα είναι σοβαρή όπως πάντα. Το δείξαμε στην Πάτρα και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στο Βελιγράδι.

Έχουν πει όλοι οι παίκτες ότι κάθε συμμετοχή με την εθνική αποτελεί κίνητρο από μόνη της. Εκτός αυτού, το να διατηρήσουμε το αήττητο είναι ένα σημαντικό δέλεαρ, μάλιστα απέναντι σε μια δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στην έδρα της και με μεγάλη δική τους ανάγκη για βαθμούς», τόνισε ο κόουτς και συμπλήρωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απουσία του Γιάννη δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στους ψηλούς, η απώλεια του Χάρη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προβλημάτων που είχαμε από την διάρκεια της στελέχωσης γι’ αυτά τα δύο ματς, όμως, υπάρχει δικαιολογημένη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα σε ό,τι τους ζητήθηκε και πιστεύω ότι θα σταθούμε και πάλι καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.