ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Βραζιλιάνοι «δουλεύουν» τον Αντετοκούνμπο: «Αντετο-ποιος»;

Οι Βραζιλιάνοι «δουλεύουν» τον Αντετοκούνμπο: «Αντετο-ποιος»;

Με μεγάλα γράμματα που λένε «Antetoquem???», δηλαδή «Αντετοποιος;;;», η «Globo Esporte» έχει πρώτο θέμα τον… θρίαμβο της Βραζιλίας επί της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ

«Η φανέλα είναι βαριά! Η Βραζιλία έκανε πέρα την Ελλάδα και τον Αντετοκούνμπο και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει όλο χαρά η βραζιλιάνικη «Globo Esporte», για να συνεχίσει:

«Ποτέ μην αμφισβητείς το βάρος της φανέλας της Βραζιλίας. Το τείχος ήταν τεράστιο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο παιχνίδι, σούταρε την μπάλα, έπεσε στο έδαφος, πάλεψε. Αλλά ο MVP του ΝΒΑ και το πολύ δυνατό ρόστερ της Ελλάδας σταμάτησε μπροστά στους Βραζιλιάνους.

Με τη νίκη, η Βραζιλία δεν νίκησε μόνο το φαβορί για τον τίτλο, αλλά σταμάτησε και τον καλύτερο παίκτη! Ο Γιάννης είδε τους Βαρεζάο, Γκαρσία, Μαρκίνιος, Λεάντρο, Καμπόκλο και Λουζ».

Το «Gazeta Esportiva» κάνει λόγο για «Επική Νίκη!», επισημαίνοντας: «Η Βραζιλία νίκησε ξανά με επική εμφάνιση! Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Ελλάδα, που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκε με 79-78».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.