ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντομπάσκετ 2019: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία – Κέρδισε με 75-95 την Αργεντινή

Μουντομπάσκετ 2019: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία – Κέρδισε με 75-95 την Αργεντινή

13 χρόνια μετά η Ισπανία επέστρεψε στην κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ κατακτώντας το Μουντομπάσκετ 2019 στην Κίνα!

Η Ισπανία νίκησε στον μεγάλο τελικό την Αργεντινή με 75-95 και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ισπανική ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς παρότι απέναντι τους ήταν μια ομάδα που του έδωσε όλα και το πάλεψε.

Η Αργεντινή πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία και για αρκετά σφυρίγματα υπέρ των Ισπανών, όμως η παρέα του Γιουλ, του Γκασόλ και του Ρούμπιο ήταν καλύτερη στο παρκέ και… καθάρισε το παιχνίδι στο 3ο δεκάλεπτο. Και έτσι μετά το 2010 και το 2014 που κατέκτησε το Μουντομπάσκετ η ομάδα των ΗΠΑ, η Ισπανία επέστρεψε στην κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ. Αντιθέτως η Αργεντινή έμεινε με το δεύτερο αργυρό μετάλλιο της όπως και το 2002 στις ΗΠΑ.

Μουντομπάσκετ 2019: Αργεντινή-Ισπανία 75-95

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 14-23, 31-43, 47-66, 75-95

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.