ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Τεόντοσιτς: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του

Μ. Τεόντοσιτς: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του

Σε θλίψη βυθίστηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Μίλος Τεόντοσιτς καθώς σήμερα (24/2) έφυγε από την ζωή ο πατέρας του.

Ο πατέρας του Τεόντοσιτς, Μίοντραγκ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, όπως έκανε γνωστό η ομάδα του Σέρβου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με ανάρτηση στα social media.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, ο Μίοντραγκ Τεόντοσιτς έδινε χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο και μέχρι σήμερα κατοικούσε στο Βάλιεβο, γενέτειρα του νυν άσου της Βίρτους.

Ο ιταλικός σύλλογος ανέφερε:

«Η Βίρτους Μπολόνια εκφράζει τον βαθύ πόνο της για τον χαμό του πατερά, του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο γιατρός, Μάσινο Ζανέτι, ο διεθύνων σύμβουλος, οι διευθυντές, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και οι συνεγάτες της Βίρτους Μπολόνια στέκονται στο πλευρό του Μίλος και εκφράζουν σε αυτόν και την οικογένειά τους τα θερμά τους συλλυπητήρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.