ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπάσκετ: «Εισιτήριο» ανόδου για τις δύο προπορευόμενες ομάδες – «Κόβεται» ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: «Εισιτήριο» ανόδου για τις δύο προπορευόμενες ομάδες – «Κόβεται» ο Ολυμπιακός

Αν και το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας δεν ολοκληρώθηκε (απέμεναν 9 αγωνιστικές στην κανονική περίοδο και φυσικά τα playoffs θα έκριναν το 2ο εισιτήριο), μετά από ψηφοφορία των 16 ομάδων, ο προπορευόμενος στην βαθμολογία, Χαρίλαος Τρικούπης κρίθηκε ότι δικαιούται το πρώτο εισιτήριο της ανόδου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου, μάλιστα, προετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανταποκριθεί σε όλα τα προαπαιτούμενα της συμμετοχής στην Basket League και ήδη ο δήμος της πόλης έχει ενεργοποιηθεί για την επέκταση της χωρητικότητας του γηπέδου (απαιτούνται μίνιμουμ 1.200 θέσεις).

Η 2η θέση που οδηγεί στην Α1 Κατηγορία

Παρά την παρέμβαση του νομικού συμβούλου της ΕΟΚ, Γιώργου Κόνιαρη, όμως, ο οποίος σημείωσε τον κίνδυνο νομικού κωλύματος λόγω της διαδικασίας των playoffs και πρότεινε ότι η 2η θέση πρέπει να μείνει ανοικτή, σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ αποφάσισε με βαθμολογικά κριτήρια και για το 2ο εισιτήριο. Έτσι, λοιπόν, στο έγγραφο που θα κατατεθεί προς έγκριση στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, η ομάδα που θα «προκριθεί» θα είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση συνοδεύεται με την υποσημείωση ότι από την υπόθεση της ανόδου ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ όλες οι υπόλοιπες ομάδες καμία από τις δύο προαναφερθείσες δεν γίνεται να αντικατασταθεί, αν κι εφόσον δεν μπορέσουν να εκπληρώσουν τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Κατά συνέπεια, οι όποιες ελπίδες του Ολυμπιακού για επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» φαίνεται ότι ναυαγούν οριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.