ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Νίκος Παππάς

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Νίκος Παππάς

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Γιώργος Βόβορας καθώς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με το Νίκο Παππά, ενώ μίλησε για τα ενεργά συμβόλαια των παικτών.

Ο νέος head coach των «πράσινων» τόνισε πως οι… κολώνες θα είναι οι Παπαπέτρου, Μήτογλου και Παπαγιάννη, ενώ σημείωσε πως ο Μπεν Μπέντιλ θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε επίσης πως υπάρχει συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από τον Ίαν Βουγιούκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις. Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε. Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.