ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Basket League: Αποβάλλεται η Λάρισα – Με 12 ομάδες το νέο πρωτάθλημα

Basket League: Αποβάλλεται η Λάρισα – Με 12 ομάδες το νέο πρωτάθλημα

Η ΚΑΕ Λάρισα θα πρέπει να αποβληθεί άμεσα από το πρωτάθλημα της Basket League, όπως ενημέρωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον ΕΣΑΚΕ.

Εξαιτίας της σύνθεσης του μετοχικού κεφαλαίου τους οι Θεσσαλοί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, κάτι που σημαίνει πως αυτό θα διεξαχθεί με δώδεκα ομάδων, καθώς έχουν αποσύρει εδώ και καιρό τη συμμετοχή τους ο Ήφαιστος Λήμνου και το Ρέθυμνο.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Ιωνικό, αλλά η ομάδα της Νίκαιας θα βρίσκεται στην Α1 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού αναμένεται να αγοράσει το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αποφάσεις της ΕΕΑ είναι τελεσίδικες και όσο καλή πρόθεση και να μπορεί να υπήρχε για κάθε περίπτωση από τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος δεν μπορεί να αλλάξει. Οπότε, η Λάρισα δεν θα επιστρέψει στην Basket League, με τις διαθέσιμες ομάδες για τη σεζόν 2020-2021 να είναι πλέον δώδεκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.