ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΒΑ: Βαριά «καμπάνα» από το ESPN για Βοϊνιαρόφσκι για βωμολοχία

ΝΒΑ: Βαριά «καμπάνα» από το ESPN για Βοϊνιαρόφσκι για βωμολοχία

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Αντριάν Βοϊνιαρόφσκι, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το ESPN για τη συμπεριφορά του απέναντι στον γερουσιαστή του Μιζούρι.

Συγκεκριμένα ο εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ μπάσκετ στον κόσμο, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ είχε στείλει ένα mail στον Τζος Χάουλεϊ στο οποίο τον έβριζε, με το χαρακτηριστικό «f@@@ you».

Ως αφορμή για την οργισμένη απάντηση του Βοϊνιαρόφκι είχε σταθεί ένα mail που είχαν στείλει οι υπεύθυνοι Τύπου του γερουσιαστή στο οποίο ενημέρωναν για την απόφασή του Χάουλεϊ να στείλει μια επιστολή στον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ με την οποία επέκρινε την απόφαση του να περιορίσει τα μηνύματα που μπορούν να φέρουν στις φανέλες τους σε αυτά που έχουν πάρει την έγκριση από την αρμόδια επιτροπή αλλά και λογοκρίνει την υποστήριξη για την επιβολή του νόμου και την κριτική του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος.

Μεταξύ άλλων ο γερουσιαστής έγραφε προς τον Σίλβερ ότι η «ελεύθερη έκφραση του πρωταθλήματος φαίνεται να σταματά στην άκρη των ευαισθησιών των εταιρικών σας χορηγών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.