ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΒΑ: Ο Τζόναθαν Άιζακ έπαθε ρήξη χιαστών

ΝΒΑ: Ο Τζόναθαν Άιζακ έπαθε ρήξη χιαστών

Ο Τζόναθαν Άιζακ, στην νίκη της ομάδας του (132-116) επί των Σακραμέντο Κινγκς τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο (ρήξη χιαστών) και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αϊζακ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γόνατο την Πρωτοχρονιά, με τους Μάτζικ να ανακοινώνουν ότι ο παίκτης θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, η διακοπή λόγω κορονοϊού του έδωσε χρόνο για αποθεραπεία, που μάλλον δεν ήταν αρκετός αφού ο παίκτης αναμένεται να χάσει μεγάλο κομμάτι της επόμενης σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό ήταν δύσκολο, φίλε», είπε ο συμπαίκτης του Άαρον Γκόρντον και συνέχισε: «Αμέσως δάκρυσα μόλις το είδα – απλά και μόνο επειδή ξέρω πόσο καλός τύπος είναι ο “JI”, πόσο σκληρά δουλεύει και πόσο σκληρά έχει εργαστεί για να επιστρέψει από τότε που τραυματίστηκε τον Ιανουάριο. Ήταν πολύ δύσκολο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.