ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μπελάδες» για τον Ηρακλή: Η FIBA τον τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών

«Μπελάδες» για τον Ηρακλή: Η FIBA τον τιμώρησε με απαγόρευση μεταγραφών

Τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA, εξαιτίας χρεών, ο Ηρακλής.

“Μπλεξίματα” για τον Ηρακλή, αφού τιμωρήθηκε με μετεγγραφικό ban από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIBA) τη στιγμή που προετοιμάζεται για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Η τιμωρία ήρθε λόγω χρέους από την περασμένη σεζόν και πλέον ο Ηρακλής καλείται να λύσει το πρόβλημα καθώς αναμένεται να δεχθεί πιέσεις και απότην ΕΟΚ, την οποία έχει ανακοινώσει πως θα τιμωρεί με πρόστιμα πλέον η FIBA αν δεν φροντίζει να συμμορφώνονται οι ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πάντως πως ο Γηραιός έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν αφού έχει ήδη αποκτήσει τους Σκοτ Σαγκς, Εντ Ντάνιελ, Μπράντον Τσίλντρες, Σταύρος Σχίζας, Δημήτρης Βεργίνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Γκιουζέλης, Μάικ Μουρ, Σκάιλερ Μπόουλιν, ενώ έμειναν ο Ολίβιερ Χάνλαν και ο Βασίλης Καββαδάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.