ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ματ Μπαρνς: Φόρος τιμής σε Κόμπι-Τζιάνα με ένα εντυπωσιακό τατουάζ στο πόδι (βίντεο)

Ματ Μπαρνς: Φόρος τιμής σε Κόμπι-Τζιάνα με ένα εντυπωσιακό τατουάζ στο πόδι (βίντεο)

Ο Ματ Μπαρνς θέλησε να αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής στους αδικοχαμένους, Κόμπι Μπράιαντ και στην 13χρονη κόρη του, Τζιάνα.

Μπράιαντ και Μπαρνς πρωταγωνίστησαν σε μία θρυλική στιγμή για τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ του NBA, όταν δεν αντέδρασε καθόλου σε μία προσπάθεια του τότε παίκτη των Κλίπερς να του πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο.

Η “σκληράδα” στις μεταξύ τους μονομαχίες στο παρκέ όμως, ήταν αυτές που αργότερα οδήγησαν τον Μπράιαντ να τηλεφωνήσει στον Μπαρνς για να τον πάρει στους Λος Άντζελες Λέικερς ως συμπαίκτη του, με τους δυο τους να γίνονται και καλοί φίλοι στη συνέχεια.

Ο “Black Mamba” μάλιστα βρέθηκε λίγο πριν πεθάνει καλεσμένος και στο podcast του Μπαρνς “All the Smoke”, στη δεύτερη καριέρα του γκαρντ και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ως αναλυτής του NBA.

Κάπως έτσι, ο συγκλονιστικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ επηρέασε σε τεράστιο βαθμό και τον Μπαρνς, ο οποίος θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον συμπαίκτη και φίλο του, κάνοντας ένα φοβερό και τεράστιο τατουάζ στο πόδι του με τον Κόμπι και την κόρη του Τζίτζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.