ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΟΑΚΑ: Η κυβέρνηση αποφασίζει για την πιθανή παρουσία φιλάθλων στο Final 8 του BCL

ΟΑΚΑ: Η κυβέρνηση αποφασίζει για την πιθανή παρουσία φιλάθλων στο Final 8 του BCL

H κυβέρνηση αναμένεται να δώσει την οριστική της απάντηση μέχρι την Πέμπτη για το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στο Final 8 του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν τις αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών και ελπίζουν πως θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του BCL έστειλε επιστολή στους Κυπελλούχους Ελλάδος με την οποία ζητά την απάντησή της για το αν δύναται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θεσμού που αναμένεται να ξεκινήσει 30 Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί 4 Οκτωβρίου.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι των Κυπελλούχων Ελλάδος τονίζουν ότι είναι άδικο να μην επιτρέπεται η παρουσία θεατών στις εξέδρες, την ώρα που παραμένουν ανοιχτά τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, έστω και με μερική πληρότητα.

Συν τοις άλλοις, αναφέρουν πως το… ψηλοτάβανο (περίπου 50 μέτρα το ύψος του) ΟΑΚΑ είναι αρκετά αχανές για να μην επικρατήσει συνωστισμός μεταξύ των φιλάθλων. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή εντός της ημέρας (16/9) στους κυβερνώντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μοιάζει δεδομένο πως σε περίπτωση που δεν επιτραπεί η παρουσία κόσμου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τότε η Ένωση θα αποσυρθεί από τη διοργάνωση του Final-8, με την Ισπανία και την Τσεχία να πιέζουν τη FIBA για να την αναλάβουν, ακόμα και με παρουσία φιλάθλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.