ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Κέρδισε με 80-69 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Κέρδισε με 80-69 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 80-69 τον ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζόρισε για τρία δεκάλεπτα τους «κιτρινόμαυρους» όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Γιανίκ Μορέιρα ήταν ο κορυφαίος με 22 πόντους απέναντι στην παλιά του ομάδα, ενώ 10 είχε ο Κιθ Λάνγκφορντ και 11 ο Ταϊρίς Ράις. Από την ομάδα του Κώστα Μέξα ο Ζερμέιν Λοβ με 12 και ο Μάλκολμ Γκρίφιν με 11 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

Η «Ένωση» προηγήθηκε νωρίς με 11-4, αλλά γρήγορα οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν προπορευόμενοι τόσο το πρώτο (13-15), όσο και το δεύτερο δεκάλεπτο. Στην τρίτη περίοδο η Κυπελλούχος πέρασε με 47-41, αλλά οι δύο ομάδες έκλεισαν το δεκάλεπτο σε απόλυτη ισορροπία, 56-56. Η ΑΕΚ με καλή άμυνα και με πόντους στο ανοιχτό γήπεδο ξέφυγε με 73-61 και έφτασε στη νίκη.

Για τους κιτρινόμαυρους δεν αγωνίστηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά και ο Μάρκους Σλότερ λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Eπίσης έμεινε εκτός ο Ματ Λοτζέσκι που μόλις προ ημερών ξεπέρασε μια θλάση.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 80-69

Δεκάλεπτα: 13-15. 34-36, 56-56, 80-69

ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 22, Ράις 11 (2), Λάνγκφορντ 10, Ματσιούλις 8, Χρυσικόπουλος 6 (2), Ζήσης 9, Κατσίβελης 5 (1), Γόντικας 2, Γκίκας 2, Μωραΐτης 2, Ρογκαβόπουλος 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ (Κώστας Μέξας): Μπιτς 10, Τσαλμπούρης 7 (1), Λοβ 12 (1), Γκρίφιν 11 (1), Μαργαρίτης 5 (1), Καραγιαννίδης, Ιατρίδης 3, Καμπερίδης, Παπαντωνίου 5 (1), Τέρνερ 10, Μήτρου-Λονγκ 6.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.