ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού μετά την επιστροφή από την Βαλένθια

Ολυμπιακός: Νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού μετά την επιστροφή από την Βαλένθια

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Ισπανία, μετά την συμμετοχή του σε τουρνουά της Βαλένθια και άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, με ένα δείγμα να εμφανίζεται θετικό.

«Συναγερμός» στον Ολυμπιακό. Κατά την επιστροφή στην Ελλάδα από το τουρνουά της Βαλένθια, η αποστολή του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό και ένα μέλος της βρέθηκε θετικό στο ιό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Άπαντες υποβλήθηκαν ήδη σε νέα τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζεται πως θετικός είχε βρεθεί τον Αύγουστο ο Κώστας Παπανικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω του κρούσματος Covid-19 και για την ασφάλεια όλων όσοι επρόκειτο να λάβουν μέρος σε αυτή, η προγραμματισμένη για σήμερα Media Day αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε νέα ημέρα και ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.